StartpaginaE-mail sturen Patientenportaal APPotheek

Apotheek Rubroek Lettergrootte verkleinen Lettergrootte vergroten

Farmateutische zorg

Deskundig en persoonlijke zorg op maat

Apotheek Rubroek is een moderne apotheek waarbij wij van mening zijn dat de kwaliteit van zorg te vinden is in het leveren van maatwerk. Er is geen gemiddelde patiënt, ieder mens is uniek en wordt ook als zodanig door ons behandeld. Om deze reden zijn we betrokken met onze patiënten en denken graag met ze mee naar oplossingen voor de geneesmiddel en zorg gerelateerde problemen waar ze mee zitten. Door onze korte (overleg)lijnen kunnen we in samenspraak met uw arts of specialist een optimale farmaceutische zorg leveren.

Medicatiebegeleiding

Heeft u problemen met uw geneesmiddelen of wilt u alles graag goed op een rijtje zetten? Vraag dan een medicatiecheck aan bij ons. De apotheker zorgt dat hij al uw gegevens bij de hand heeft. U kunt uw vragen over en problemen met uw geneesmiddelgebruik rustig bespreken. Zo nodig neemt de apotheker contact op met de arts die u de geneesmiddelen heeft voorgeschreven. Maar dat gebeurt alleen als u daar toestemming voor geeft. NB Voor een medicatiecheck kunt u het beste van tevoren een afspraak maken.

Zorgprojecten

Onze patiënten staan bij ons centraal. Daarom zijn we constant bezig met zorgprojecten die van toegevoegde waarde kunnen zijn op uw behandeling en farmacotherapeutische zorg. We hebben gedurende de hele jaar door verschillende thema's waarbij we buurtbewoners uitnodigen naar de apotheek. Dit zijn projecten voor patiënten met onder andere astma en COPD, maag- en darmklachten, hartklachten, diabetes en nierproblemen. Uitnodigingen hiervoor worden vaak per post gedaan. Indien u hier meer informatie over wilt, kunt u ons gerust bellen.

Zorgvuldige medicatiebewaking

Medicatiebewaking is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden in apotheek Rubroek. Bij elke aflevering van een medicijn vindt er achter de schermen uitvoerige controles plaats om te garanderen dat u de beste farmaceutische zorg krijgt. Hier kunt u elke keer op rekenen!

Zelfzorg medicatie

Wilt u advies op maat over de zelfzorgmiddelen die u gebruikt of van plan bent te gaan gebruiken? Kom gerust langs, we zijn er om uw vragen te beantwoorden.


Apotheek op de App

We blijven onze dienstverlening steeds innoveren, u kunt nu gebruik maken van APPotheek. Hiermee heeft u inzicht in alle processen rondom uw medicijngebruik in een handige app. Op deze manier willen we u meer betrekken bij keuzes rondom uw medicijn.