StartpaginaE-mail sturen Patientenportaal APPotheek

Apotheek Rubroek Lettergrootte verkleinen Lettergrootte vergroten

Service van apotheek Rubroek

Minimale wachttijden

Apotheek Rubroek staat erom bekend dat u meteen en vriendelijk geholpen wordt aan de balie. We streven ernaar om onze wachttijd te minimaliseren naar 5 minuten.

Gratis uitgebreide bezorgservice!

Wij begrijpen dat niet alle patiënten in de gelegenheid zijn om de apotheek zelf te bezoeken. Deze patiënten kunnen rekenen op onze gratis bezorgservice. Ons bezorggebied dekt heel Rotterdam. Tevens wordt u tijdig op de hoogte gebracht over het bezorgen van uw medicatie.

Vriendelijk en geschoold personeel met tijd en aandacht voor de patiënt

Onze medewerkers zijn zeer gedreven in het uitoefenen van hun vak en stellen een goede bejegening van de patiënt daarbij centraal.

Zorgregistratie

Middels een uniek zorgregistratiesysteem leggen we zorgstappen vast, zoals wijzigingen aan een recept, klachten, en projecten waaraan u heeft deelgenomen.

Voorlichtingsmateriaal

Naast onze zelfzorgfolders, hebben wij ook een zeer breed assortiment aan voorlichtingsmateriaal over patiëntenverenigingen, aandoeningen, voeding, zwangerschap, zelfzorg en dergelijke.

Innameschema

Vindt u het moeilijk te onthouden wat u wanneer moet slikken? Wij maken graag een innameschema voor u. Daar staat precies op welk middel u wanneer het beste kunt innemen.

Spreekkamer

Onze apotheek beschikt over een spreekkamer om ongestoord over uw geneesmiddelen of hulpmiddelen te praten.

Herhaalmedicatie

Indien u herhaalrecepten van de apotheek heeft ontvangen, kunt u er voor kiezen dat wij deze in beheer houden. Zodra uw volgende afhaaldatum nadert, kunt u een bericht van ons verwachten dat uw geneesmiddelen klaar zijn om afgehaald/bezorgd te worden. Indien u gebruik wenst te maken van deze service, verzoeken we u een afspraak met ons te maken.


Apotheek op de App

We blijven onze dienstverlening steeds innoveren, u kunt nu gebruik maken van APPotheek. Hiermee heeft u inzicht in alle processen rondom uw medicijngebruik in een handige app. Op deze manier willen we u meer betrekken bij keuzes rondom uw medicijn.